• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim assortiment goedkope Vibrator Tarzan - Toy2Enjoy

Tarzan vibo's zijn uitermate geschikt voor speciale momenten. Ze zijn er in alle soorten en maten, voor ieder wat wils. Kijk snel bij onze voorraad of jouw favoriet erbij zit.

Altijd al eens een Vibrator Tarzan willen uitproberen? Bij Toy2Enjoy bestelt u veilig en discreet tarzan vibo's naar wens. De vibo's zijn eenvoudig vaginaal of anaal in te brengen en zorgen voor geweldige trillingen. Bij Toy2Enjoy beschikken we over een zeer breed en voordelig assortiment.

Veel genot

De Vibrator Tarzan ziet er zeer aantrekkelijk uit. Ze worden bediend met een knop op de vibrator zelf of door een bijgeleverde afstandsbediening. Wanneer je een van de Tarzan vibo's selecteert, zie je direct welke opties het gekozen model heeft. De Tarzan vibo's maken het (samenzijn) tussen de lakens een stuk spannender. Zeker als je de controle uit handen geeft en je partner de vibrator of afstandsbediening geeft...

Discrete levering

Tarzan vibo's die je bestelt bij Toy2Enjoy worden geleverd in een onbedrukte verpakking. Hierdoor kan niemand zien van wie de bestelling afkomstig is of wat er zich in de verpakking bevindt. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij geen hoge huurkosten hebben en alles uit voorraad leveren, kunnen we je het snel leveren voor een heel voordelige prijs.