• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim assortiment goedkope Vibo's - Toy2Enjoy

Een vibo is niet alleen opwindend maar ook in elke kleur en maat aanwezig. Met het assortiment van Toy2Enjoy  ben je in korte tijd verzekerd van een positief resultaat wanneer je zoekt naar een vibo. De vibo's laten zich door iedereen bedienen, ongeacht je smaak/voorkeur. Binnen no-time geniet jij van een vibo die speciaal voor jou gemaakt lijkt te zijn.

Helemaal naar wens

Vibo's zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen ook gebruikt worden voor- of nadat andere sexspeeltjes gebruikt worden. Door het gebruik van een van onze vibo's kun je elke gevoelige plek voorzien van extra stimulans. Vibo's zijn bij Toy2Enjoy verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren, materialen en groottes. Ze bevatten in sommige gevallen ook verschillende (instelbare) snelheden.

Kleine prijs, groot genot

Vibo's van Toy2Enjoy zijn bijzonder voordelig. Voor een kleine prijs geniet je al volop. Bestellingen worden bij ons altijd in een onbedrukte verpakking geleverd, zodat alleen jij weet wat er te verwachten is. Bestellingen boven € 20 worden zonder bezorgkosten geleverd.