• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kunstvagina, speciaal genot voor heren

Kunstvagina, kunstanus, kunstmond, fleshlight, fleshjack, etc.

De populaire kunstvagina's zijn voordelig verkrijgbaar bij Toy2Enjoy B.V. De kunstvagina komt in vele verschillende varianten. Zo zijn er kunstvagina's welke een replica zijn van de mond, vagina of anus van bekende acteurs of actrices. Elke kunstvagina voelt levensecht aan en is van hoge kwaliteit.

Puur genot, ruime keus

De kunstvagina is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Voor elke voorkeur is er dus een geschikte kunstvagina te vinden. Een kunstvagina in een realistische huidtint in de exacte vorm van de intieme delen van je favoriete pornoster ! Beleef hoe het is om samen te zijn met haar en samen intieme momenten te beleven. Met een unieke binnenstructuur die jou optimaal prikkelen en stimuleren.

Gemakkelijk en discreet bestellen

Zoals gezegd verzenden wij alle bestellingen anoniem. Bij bestellingen boven € 20 rekenen wij geen verzendkosten. Je hoeft je bij ons niet verplicht te registreren om je kunstvagina te bestellen, maar het zorgt wel voor een snellere verwerking als je ons nog eens opzoekt. Aan jou de keus wat je aan ons doorgeeft.