• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vibrerende eitjes, plezier voor vrouwen

Altijd al eens vibrerende eitjes willen uitproberen? Bij Toy2Enjoy bestelt u veilig en discreet vibrerende eitjes naar wens. De eitjes zijn eenvoudig vaginaal in te brengen en zorgen voor trillingen van binnenuit. Bij Toy2Enjoy beschikken we over een zeer breed en voordelig assortiment.

Veel genot

Veel vibrerende eitjes zijn klein en zien er aantrekkelijk uit. Ze worden bediend met een knop op de eitjes zelf of door een bijgeleverde afstandsbediening. Wanneer je een van de vibrerende eitjes selecteert, zie je direct welke opties het gekozen model heeft. De vibrerende eitjes maken het samenzijn tussen de lakens een stuk spannender. Zeker als je de controle uit handen geeft en je partner de afstandsbediening geeft...

Discrete levering

Vibrerende eitjes die je bestelt bij Toy2Enjoy worden geleverd in een onbedrukte verpakking. Hierdoor kan niemand zien van wie de bestelling afkomstig is of wat er zich in de verpakking bevindt. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij geen hoge huurkosten hebben en veel uit voorraad leveren, kunnen we je vibrerende eitjes leveren voor een heel voordelige prijs.