• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vagina Toys, speciaal genot voor dames

Toy2Enjoy kent een ruim assortiment vagina toys. Voor extra genot van de dames en het trainen van de bekkenbodemspieren. Vagina toys zijn speeltjes die in en rondom de vagina kunnen worden gebruikt en een prikkelend en/of opwindend gevoel geven. Enkele van de vagina toys zijn bijzonder klein, zodat je ze gemakkelijk met je meeneemt. Zo heb je er overal plezier van.

Puur genot, ruime keus

Toy2Enjoy is een vernieuwende webshop die zijn bestellingen discreet verstuurd. Niemand weet wat jij bij ons bestelt. Wij hebben meer dan 8000 opwindende artikelen in het assortiment opgenomen, waarvan de vagina toys slechts een klein onderdeel zijn. De vagina toys zijn overigens wel goed vertegenwoordigd in diverse modellen. Ze zijn er in grotere en kleinere uitvoeringen en enkele zijn naast vaginaal natuurlijk ook anaal te gebruiken.

Gemakkelijk en discreet bestellen

Zoals al eerder beschreven verzenden wij alle bestellingen anoniem. Bij bestellingen boven € 20 rekenen wij geen verzendkosten. Je hoeft je bij ons niet verplicht te registreren om je vagina toys te bestellen, maar het zorgt wel voor een snellere verwerking als je ons nog eens opzoekt. Aan jou de keus wat je aan ons doorgeeft.