• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geisha balls, speciaal genot voor dames

Toy2Enjoy kent een ruim assortiment geisha balls artikelen. Voor extra genot van de dames en het trainen van de bekkenbodemspieren. Geisha balls zijn namelijk ballen die in de vagina worden ingebracht en een prikkelend en opwindend gevoel geven tijdens het dragen. Enkele van de geisha balls zijn bijzonder klein, zodat je ze gemakkelijk met je meeneemt. Zo heb je er overal plezier van.

Puur genot, ruime keus

Toy2Enjoy is een vernieuwende webshop die zijn bestellingen discreet verstuurd. Niemand weet wat jij bij ons bestelt. Wij hebben meer dan 8000 opwindende artikelen in het assortiment opgenomen, waarvan de geisha balls slechts een klein onderdeel zijn. De geisha balls zijn overigens wel ruim vertegenwoordigd in diverse modellen. Ze zijn er in grotere en kleinere uitvoeringen en enkele zijn naast vaginaal, ook anaal te gebruiken. Zo kan je partner ook het effect van geisha balls ervaren. Of misschien ben je zelf op zoek naar het genot van anale stimulans.

Gemakkelijk en discreet bestellen

Zoals gezegd verzenden wij alle bestellingen anoniem. Bij bestellingen boven € 20 rekenen wij geen verzendkosten. Je hoeft je bij ons niet verplicht te registreren om je geisha balls te bestellen, maar het zorgt wel voor een snellere verwerking als je ons nog eens opzoekt. Aan jou de keus wat je aan ons doorgeeft.