• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden, Ruilen & Retourneren

Verzenden

 

Voor 22:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Toy2Enjoy levert direct uit eigen voorraad. Besteld op werkdagen voor 22:00 uur? Wij kunnen jouw bestelling dezelfde dag nog verzenden. Bestellingen tot 22:00 uur worden verzonden voor het vaste tarief van € 2,95 (incl. btw). Plaats je een bestelling boven de € 20,- dan word je bestelling gratis verzonden.

Levertijden Nederland en Belgie

Besteld voor 22:00 Geleverd
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag (voor 20:00) Maandag*

Let op: Op zondag voor 20:00 uur besteld, op maandag geleverd. Na 20:00 uur besteld op dinsdag geleverd.

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@toy2enjoy.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gevolgen van herroeping

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden jou geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen of (mits de artikelen niet gecontroleerd hoeven te worden ivm onderstaande uitzonderingen) je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang wel tijdstip eerst valt.

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is: Toy2Enjoy B.V., Grevenstraat 76, 6372 JH Landgraaf. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Voeg bij de retourzending de originele pakbon of - indien je die niet meer hebt - een briefje met daarop in ieder geval het ordernummer.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verpakking is geopend.

Voorwaarden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

1. Artikel en verpakking zijn in originele staat
2. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd en ongescheurd
3. Artikel en verpakking zijn ongebruikt en ongedragen

Uitzonderingen

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog in tact is:

  • Kousen
  • Slips
  • Strings
  • Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
  • Tepelpompjes
  • Tepelversiering
  • Condooms
  • Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten etc.)

 

Garantie

Wij streven altijd naar klanttevredenheid en een uitstekende service. Als een artikel bijvoorbeeld defect is, zoeken we uiteraard een passende oplossing.

 

Defecten

Indien u een defectmelding heeft, kunt u dit eenvoudig bij ons melden via uw Orderoverzicht of via klantenservice@toy2enjoy.nl.

Op de meeste artikelen zit standaard 30 dagen garantie. Deze garantie gaat in op het moment dat het artikel bij u of uw klant is afgeleverd. Sommige artikelen hebben een veel langere garantietermijn, denk hierbij aan een We-Vibe of een artikel van het merk Lelo. Bij deze artikelen wordt een apart garantiecertificaat meegezonden.

 

Manco levering

Indien u of uw klant per ongeluk een onjuist artikel heeft ontvangen, of er ontbreekt een artikel, kunt u dit ook melden middels klantenservice@toy2enjoy.nl. Aangezien alle artikelen gescand worden bij het verlaten van het magazijn, komt dit gelukkig zelden voor. Mocht het toch een keer gebeuren, dan zenden we het artikel uiteraard nog na.

 

Procedure

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Laat ons dit dan eerst weten in een bericht per e-mail of post. Indien gewenst, kun je hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Stuur na je melding het artikel samen met de originele pakbon* binnen 14 dagen retour naar:

Klantenservice Toy2Enjoy B.V. 

Grevenstraat 76
6372 JH Landgraaf
Ordernummer:

Let op! Zonder ordernummer kunnen wij niet garanderen dat het correct/snel wordt afgehandeld.

Afhandeling bij ‘retouren’
Na ontvangst en controle van je artikel storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen terug op je rekening.

Afhandeling bij ‘ruilen’
Na ontvangst en controle van je artikel, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen naar je toe.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.