• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Massage olie, speciaal genot voor dames en heren - Toy2Enjoy

Massage olie

Op zoek naar de perfecte massage olie? Dan ben je op zoek naar massage olie bij Toy2Enjoy. Toy2Enjoy heeft een ruim assortiment aan massage olie. De massage olie is onder andere verkrijgbaar in verschillende geuren en kleuren en smaken. Daarnaast is het makkelijk in gebruik en uitsluitend gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Bij Toy2Enjoy vind je altijd de massage olie dat bij je past.

Huidvriendelijk 

Naast het ruime assortiment zijn de massage oliën ook nog eens huidvriendelijk, vetvrij en hebben een optimale PH-waarde. Ze zijn dermatologisch getest, voldoen aan de eisen van de EU en bevatten he CE keurmerk. Ideaal dus om te gebruiken tijdens een intiem avontuur met je partner of één van je seksspeeltjes. Tevens zijn de meesten uitstekend te gebruiken in combinatie met rubber latex condooms.

Discreet en vertrouwd

Discretie neemt bij Toy2Enjoy een belangrijke plek in. Al onze artikelen, en dus ook jouw artikelen, worden verzonden in een onbedrukte doos. Niemand weet waar het pakketje vandaan komt en wat erin zit. Je bestelling kun je afrekenen met vertrouwde betaalmogelijkheden via een beveiligde betaalomgeving, zodat je zeker weet dat het goed gaat. Wat mogen we aan jou leveren?