• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sex schommel, ongekend veel mogelijkheden

Hou je van variatie tijdens de sex, maar vind je het lastig de juiste houding te vinden? Met een sex schommel van Toy2Enjoy wordt het uitvoeren van verschillende standjes niet alleen veel gemakkelijker, het biedt ook meer variatie en maakt de sex nog aantrekkelijker. Wij bieden keus uit diverse modellen die we voor een voordelige prijs kunnen leveren. Vandaag voor 22:00 uur besteld? Dan verzenden wij je sex schommel dezelfde avond nog.

Volop variatie

Sex schommels van Toy2Enjoy zijn er in vele uitvoeringen. In het assortiment vind je zowel staande, als deur schommels plus sex schommels die aan het plafond bevestigd worden. Iedere schommel kent specifieke eigenschappen, maar stuk voor stuk voldoen ze aan hoogwaardige eisen. Voor nagenoeg alle sex schommels geldt dat ze volledig in lengte verstelbaar zijn en passen bij ieder lichaamstype. Dankzij de hoge kwaliteit zijn ze scheurbestendig en bieden ze bovenal enorm veel genot. De meest onmogelijke standjes worden mogelijk met deze unieke sex schommels.  

Bestellen

Wie bij Toy2Enjoy een sex schommel bestelt, is verzekerd van een discrete verzending. Alleen jij weet wat er in je pakketje zit. Alle bestellingen boven € 20 worden zonder verzendkosten geleverd en worden vaak de volgende dag al bij je afgeleverd. Dat wordt genieten!