• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim en voordelig assortiment Buttplug artikelen – Toy2Enjoy

Buttpluggen zijn uitermate geschikt voor vrijwel iedereen. Ze zijn er in alle soorten en maten, voor ieder wat wils. Kijk snel bij onze voorraad of jouw favoriet erbij zit.

De buttpluggen zijn niet alleen opwindend maar ook in ongeveer elke kleur en maat aanwezig. Met het assortiment van Toy2Enjoy ben je in korte tijd verzekerd van een positief resultaat wanneer je zoekt naar een buttplug. De buttpluggen laten zich door iedereen bedienen, ongeacht je smaak/voorkeur. Binnen no-time geniet jij van een buttplug die speciaal voor jou gemaakt lijkt te zijn.

Helemaal naar wens

Buttpluggen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen ook gebruikt worden voor- of nadat andere sexspeeltjes gebruikt worden. Door het gebruik van de buttplug kun je je gevoelig plekje(s) voorzien van extra stimulans. Buttpluggen zijn bij Toy2Enjoy verkrijgbaar in verschillende maten, vormgevingen en kleuren. De verschillende buttpluggen zijn er in verschillende materialen en groottes.

Kleine prijs, groot genot

Dildo's van Toy2Enjoy zijn bijzonder voordelig. Voor een kleine prijs geniet je al volop. Bestellingen worden bij ons altijd in een onbedrukte verpakking geleverd, zodat alleen jij weet wat er te verwachten is. Bestellingen boven € 20 worden zonder bezorgkosten geleverd.