• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dusedo

Wie houdt van erotiek, moet zeker kennis maken met Dusedo. Dit merk levert meerdere interessante artikelen voor mannen. Zo is er de brede siliconen cockring, de verlengende penis sleeve en de Perfect Fit Boner of Jock Lock. Dusedo zorgt dat jouw seksleven nog spannender wordt.

Optimaal genieten

Dusedo gaat in alle gevallen voor de hoogst haalbare kwaliteit. De producten van dit merk voldoen aan hoogwaardige eisen en zorgen voor extra stimulans. Met de verlengende penis sleeve en de brede siliconen cockring lijkt de penis nog langer, terwijl de Perfect Fit Boner, de Depth Charge Sound en de Jock Lock zorgen voor anale stimulatie. Dusedo heeft speciaal voor fistfucking en het inbrengen van toys Crisco ontwikkeld. Let wel op dat dit product vet bevat en dus niet geschikt is in combinatie met condooms.

Snel in huis

Dusedo en Toy2Enjoy laten jou nog meer genieten. Wanneer je bij ons een Dusedo product bestelt, zorgen wij voor een discrete verpakking. Alleen jij weet wat er in de doos zit. Betalen gaat bij ons via vertrouwde kanalen, waarna een snelle levering volgt. 

Geen producten gevonden...