• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim assortiment voordelige tepelzuigers

Tepelzuigers zijn uitermate geschikt voor de liefhebbers van ruig, spanning en langdurig vermaak. Naast de uitdagende uitstraling die het met zich meebrengt zorgt het voor extra opwinding en genot.

Harde tepels zijn opwindend, maar niet altijd aanwezig. Met de tepelzuigers uit het assortiment van Toy2Enjoy ben je in korte tijd verzekerd van een positief resultaat. De tepelzuigers laten zich eenvoudig plaatsen en zijn gemakkelijk te bedienen. Binnen no-time geniet jij van nog meer tinteling en gevoeligheid.

Helemaal naar wens

Tepelzuigers zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen ook gebruikt worden voordat andere tepelversieringen, zoals tepelklemmen, geplaatst worden. Door het gebruik van de tepelzuigers zijn de tepels hard en kunnen de tepelverzieringen beter geplaatst worden. Tepelzuigers zijn bij Toy2Enjoy verkrijgbaar met eenvoudig pompje of een draaiknop, maar ook tepelzuigers met vibratie zijn in het assortiment te vinden. Deze tepelzuigers zorgen voor een extra vibrerende stimulatie van de tepels en borsten. De verschillende tepelzuigers zijn er in verschillende groottes en kunnen naast de tepels ook voor andere lichaamsdelen gebruikt worden.

Kleine prijs, groot genot

Tepelzuigers van Toy2Enjoy zijn bijzonder voordelig. Voor een kleine prijs geniet je al volop. Bestellingen worden bij ons altijd in een onbedrukte verpakking geleverd, zodat alleen jij weet wat er te verwachten is. Bestellingen boven € 20 worden zonder bezorgkosten geleverd.