• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim assortiment voordelige tepelklemmen

Tepelklemmen zijn uitermate geschikt voor de liefhebbers van ruig, spanning en langdurig vermaak. Naast de uitdagende uitstraling die het met zich meebrengt zorgt het voor extra opwinding en genot.

Harde gevoelige tepels zijn opwindend, maar niet altijd aanwezig. Met de tepelklemmen uit het assortiment van Toy2Enjoy ben je in korte tijd verzekerd van een positief resultaat. De tepelklemmen laten zich eenvoudig plaatsen. Binnen no-time geniet jij van nog meer tinteling en gevoeligheid.

Helemaal naar wens

Tepelklemmen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen ook gebruikt worden voor- of nadat andere tepelversieringen geplaatst worden. Door het gebruik van de tepelklemmen zijn de tepels hard en gevoelig en kunnen andere tepelverzieringen beter geplaatst worden. Tepelklemmen zijn bij Toy2Enjoy verkrijgbaar, maar ook tepelklemmen met vibratie zijn in het assortiment te vinden. Deze tepelklemmen zorgen voor een extra vibrerende stimulatie van de tepels en borsten. De verschillende tepelklemmen zijn er in verschillende groottes en kunnen naast de tepels ook voor andere lichaamsdelen gebruikt worden.

Kleine prijs, groot genot

Tepelklemmen van Toy2Enjoy zijn bijzonder voordelig. Voor een kleine prijs geniet je al volop. Bestellingen worden bij ons altijd in een onbedrukte discrete verpakking geleverd, zodat alleen jij weet wat er te verwachten is. Bestellingen boven € 20 worden zonder bezorgkosten geleverd.