• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim assortiment goedkope Peniskooi artikelen - Toy2Enjoy

De peniskooi is uitermate geschikt voor de liefhebbers van echt ruig. Naast een uitdagende uitstraling zorgt dit voor een sterke, duurzame toy. Ook kun je de peniskooi verkoelen of verwarmen voor een spannende temperature playsessie.

Zoek je een spannend cadeau voor je partner of wil je wel eens weten hoe het is als een vrouw de macht heeft over jouw penis? Bij Toy2Enjoy bestel je gemakkelijk en discreet een peniskooi. Wij leveren snel en voor een zeer voordelige prijs, zodat jij en je partner hem snel kunnen testen.

Een uniek machtsspel

De peniskooi uit het assortiment van Toy2Enjoy is net en transparant qua uiterlijk en biedt volop plezier. De peniskooi zorgt ervoor dat de piemel niet stijf kan worden totdat hij bevrijd is. Ondertussen kan de partner, meester of meesteres de piemel behandelen naar wens. De peniskooi wordt geleverd met een metalen hangslot met twee sleutels, tien naamplaatjes en vijf kunststof afsluitingen. De hardcover ritsdoos zorgt ervoor dat de peniskooi netjes en schoon opgeborgen kan worden.

De peniskooi is bovendien aan te sluiten op de Mystim elektrosex bedieningsunit. Voor nog meer stimulatie en plezier.

Meer weten?

De peniskooi is gemakkelijk te bestellen en wordt geleverd in een discrete verpakking. Niemand die weet wat jij van plan bent. Bij bestellingen boven € 20 rekenen we bij Toy2Enjoy geen verzendkosten. Wij zijn snel, voordelig en discreet.