• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim assortiment goedkope Maskers - Toy2Enjoy

De Maskers zijn uitermate geschikt voor de liefhebbers van echt ruig/spannend. Naast een uitdagende uitstraling zorgt dit voor een opwindende en spannende toy waar je heel veel plezier mee kunt beleven

Voor BDSM-liefhebbers zijn de maskers perfect. De maskers zijn voor iedereen aantrekkelijk door de vele maten en pasvormen. en kan zo gemakkelijk worden opgenomen in de BDSM-beleving. De BDSM maskers die we bij Toy2Enjoy leveren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Veiligheid en comfort staat bij ons, ook tijdens BDSM, voorop.

Inspirerende webshop

Toy2Enjoy is een jonge webshop met meer dan 8000 opwindende en prikkelende artikelen. Je hebt bij ons onder meer keus uit veel BDSM-artikelen die we discreet en snel voor je verzenden. Van maskers tot bondagetouwen en van anaal haak tot boeien, bij ons vind je het allemaal. Uiteraard kun je bij Toy2Enjoy ook terecht voor perfect zittende lak en latex kleding. Veel liefhebbers van BDSM zullen hier zeker inspiratie opdoen.

Bestelling en levering van een Maskers

De maskers worden, eventueel samen met andere bestelde artikelen, in een onbedrukte doos bij je thuis afgeleverd. Behalve jij weet niemand wat de inhoud van de doos is. Wij gaan discreet met elke bestelling om en leveren meestal al de volgende dag. Mocht je een van de maskers willen bestellen, dan beloven we je in alle gevallen de allerbeste kwaliteit!