• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim assortiment goedkope Electro sex artikelen

Electro Sex is uitermate geschikt voor de liefhebbers van ruig, spanning en langdurig vermaak. Naast de uitdagende uitstraling die het met zich meebrengt zorgt het voor extra opwinding en genot.

Toy2Enjoyheeft een ruim aanbod bondage artikelen. Van maskers, zweepjes en knevels, tot Electro sex, anaalhaken en bondage touw. Wij bieden het allemaal aan voor een voordelige prijs. De Electro sex artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor echt ruig. Je bepaalt zelf hoe ruig en hard je het wilt en kan hebben.

Alleen de allerbeste kwaliteit

Electro sex is op verschillende manieren te gebruiken en kent daardoor veel mogelijkheden om de seks een stuk spannender te maken. Ook is Electro sex goed te gebruiken in combinatie met onze andere artikelen het maakt het seksspel helemaal compleet. Je bestelt het Electro sex gemakkelijk en anoniem bij Toy2Enjoy. Wanneer je dit voor 22:00 uur doet, versturen wij het dezelfde dag nog. Heel voordelig en snel in huis.

Discreet en vertrouwd

Discretie neemt bij Toy2Enjoy een belangrijke plek in. Al onze artikelen, en dus ook jouw bondage touw, worden verzonden in een onbedrukte doos. Niemand weet waar het pakketje vandaan komt en wat erin zit. Je bestelling van het bondage touw kun je afrekenen met vertrouwde betaalmogelijkheden via een beveiligde betaalomgeving, zodat je zeker weet dat het goed gaat. Wat mogen we aan jou leveren?