• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim en voordelig assortiment Bondage artikelen

Bondage is uitermate geschikt voor de liefhebbers van ruig, spanning en langdurig vermaak. Naast de uitdagende uitstraling die het met zich meebrengt zorgt het voor extra opwinding en genot.

Bondage sets bevatten alle benodigdheden voor een spannend bondage spel. Per set is de inhoud verschillend. Zo zijn er sets met handboeien, een oogmasker en een zweepje of uitgebreide sets voor langdurig vermaak

Bondage harnassen zijn voor zowel mannen als vrouwen. De meeste harnassen hebben een zwarte kleur en bevatten verschillende kettingen. Een bondage harnas maakt het seks spel nog opwindender. Klik op het harnas om alle eigenschappen te bekijken.

Met een kuisheidsgordel is het voor een man onmogelijk om intiem te worden. Alleen degene met het sleuteltje bepaald! In de middeleeuwen was het gebruikelijk dat vrouwen een kuisheidsgordel droegen, nu is het tijd dat de rollen worden omgedraaid. Hier staat het complete assortiment kuisheidskooien van Toy2Enjoy weergegeven. De collectie bestaat uit een ruime keuze uit kuisheidsgordels gemaakt van verschillende materialen en in variërende modellen.

Meer weten?

Bondage artikelen zijn gemakkelijk te bestellen en wordt geleverd in een discrete verpakking. Niemand die weet wat jij van plan bent. Bij bestellingen boven € 20 rekenen we bij Toy2Enjoy geen verzendkosten. Wij zijn snel, voordelig en discreet