• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bondage touw - jij bent de baas! - Toy2Enjoy

Bondage touw is uitermate geschikt voor de liefhebbers van ruig, spanning en langdurig vermaak. Naast de uitdagende uitstraling die het met zich meebrengt zorgt het voor extra spanning.

Toy2Enjoyheeft een ruim aanbod bondage artikelen. Van maskers, zweepjes en knevels, tot tepelzuigers, anaalhaken en bondage touw. Wij bieden het allemaal aan voor een voordelige prijs. Het bondage touw is van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor het vastbinden van je partner tijdens de seks. Hij of zij komt in een onderdanige positie en alleen jij kunt vrij bewegen. Vanaf nu bepaal jij wat er gebeurt.

Alleen de allerbeste kwaliteit

Bondage touw is op verschillende manieren te gebruiken en kent daardoor veel mogelijkheden om de seks een stuk spannender te maken. Het voelt zacht aan en is keer op keer uitwasbaar. Ook is bondage touw goed te gebruiken in combinatie met onze andere artikelen het maakt het seksspel helemaal compleet. Je bestelt het bondage touw gemakkelijk en anoniem bij Toy2Enjoy. Wanneer je dit voor 22:00 uur doet, versturen wij het vandaag nog. Heel voordelig en snel in huis.

Discreet en vertrouwd

Discretie neemt bij Toy2Enjoy een belangrijke plek in. Al onze artikelen, en dus ook jouw bondage touw, worden verzonden in een onbedrukte doos. Niemand weet waar het pakketje vandaan komt en wat erin zit. Je bestelling van het bondage touw kun je afrekenen met vertrouwde betaalmogelijkheden via een beveiligde betaalomgeving, zodat je zeker weet dat het goed gaat. Wat mogen we aan jou leveren?