• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim en voordelig assortiment Boeien (de) artikelen

De Boeien zijn uitermate geschikt voor de liefhebbers van spanning. Naast een uitdagende uitstraling zorgt dit voor een sterke, duurzame toy.

Voor BDSM-liefhebbers zijn de boeien perfect. De boeien kunnen door zijn verstelbare onderdelen gemakkelijk bevestigd worden aan bijvoorbeeld een bedrand of andere objecten en kunnen zo uitermate goed worden opgenomen in de BDSM-beleving. De boeien die we bij Toy2Enjoy leveren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en kunnen niet buigen. Veiligheid staat bij ons, ook tijdens BDSM, voorop.

Inspirerende webshop

Toy2Enjoy is een jonge webshop met meer dan 8000 opwindende en prikkelende artikelen. Je hebt bij ons onder meer keus uit veel BDSM-artikelen die we discreet en snel voor je verzenden. Van maskers tot bondagetouwen en van anaal haak tot boeien, bij ons vind je het allemaal. Uiteraard kun je bij Toy2Enjoy ook terecht voor perfect zittende lak en latex kleding. Veel liefhebbers van BDSM zullen hier zeker inspiratie opdoen.

Meer weten?

De boeien zijn gemakkelijk te bestellen en worden geleverd in een discrete verpakking. Niemand die weet wat jij van plan bent. Bij bestellingen boven € 20 rekenen we bij Toy2Enjoy geen verzendkosten. Wij zijn snel, voordelig en discreet.